2 levenslessen uit (bijna) 9 jaar Gervi

Beste lezer,

Laat ik het eens over een andere boeg gooien in deze blog. Dit wordt voor een keer niet een blog over het sportieve, mentale of spirituele gedeelte van mijn wellness lifestyle. Maar wel over het professionele!

Heeft dat niet veel meer met “wellness” te maken, zeg je? Wel, je zou er niet verder vanaf kunnen zitten. In mei 2021 is het 9 geleden dat ik mijn vorige job, campagne manager bij BNP Paribas Fortis, achter me liet en de overstap maakte naar ons familiebedrijf. En dat familiebedrijf is …. (voor wie het nog niet zou weten): Gervi! Sinds 1985, toeval of niet mijn geboortejaar :-), de distributeur en verdeler van een aantal wellness merken zoals HotSpring Spa in de Benelux. 

Het afgelopen jaar heeft het professionele deel van mijn leven een groot stuk van mijn energie en tijd in beslag genomen. Je kan zeggen: “Hoezo, de Corona crisis heeft er toch voor gezorgd dat jullie winkels eerst 8 en zonet nog 4 weken gesloten waren? Dan kan je toch niets doen?”. Niks is minder waar. Ik kan misschien zelfs zeggen dat ik nooit eerder zo intens en veel ben bezig geweest met ons bedrijf als tijdens het afgelopen jaar. 

Tegelijk was het ook ’n werkjaar van bezinning. 9 jaar zijn bijna vervlogen sinds mijn eerste dag hier. Veel is veranderd. Ik ben veranderd. De leerervaring was enorm. 

Daarom deze voor ’n keertje professioneel getinte blog, beste lezer. Want, waar je ook werkt. Als zelfstandige in je eigen bedrijf. Als bediende of arbeider voor een werkgever. Of misschien ben je misschien net zoals ik 9 jaar geleden recent gestart in ’n familiebedrijf? Ja, zelfs als je momenteel even niet werkt, om welke reden dan ook. Dan nog kan deze blog je hopelijk wat inspiratie bieden.

In deze blog deel ik namelijke 2 concrete ervaringen met je. Dingen die zijn voorgevallen hier op de werkvloer. Elk verhaal illustreert een tip, of misschien zelfs levensles, die ik gaandeweg leerde. Want het was zeker niet enkele op professioneel vlak, maar ook in de andere domeinen van mijn leven dat de dingen vlotter liepen eenmaal ik de “levensles” écht begreep.

Wil je de rest van dit artikel lezen, schrijf je dan gratis in voor mijn tips!

Heb je al een account?

Blog onderwerpen