#durftevragen

Beste lezer,

 

Kerstvakantie 2022. Mijn lief verrast me met een verblijf in een slow cabin. Het plan? Drie dagen genieten van de natuur, de rust en elkaar. De cabin, gelegen op een geheime locatie waarvan we de coördinaten op voorhand krijgen doorgestuurd, overtreft onze verwachtingen. We relaxen voor het knetterende haardvuur en hebben eindelijk eens tijd om ongestoord bij te praten… 

Wanneer we echter op dag 1 willen beginnen aan het verkennen van de ongerepte natuur rondom ons, lopen we vast…Het regent pijpenstelen. En niet voor even. Maar zowat de hele dag. De kleine cabin wordt al snel nóg kleiner. We besluiten onze regenjassen aan te trekken en toch maar naar buiten te trekken. Na een druilerige wandeling, eindigen we wat radeloos (wat nu?) In een boekenwinkel op een nabijgelegen winkelstraat.

Al rondwandelend valt mijn oog er op een doosje spelkaarten. Een gezelschapspelletje? Dat is misschien nog iets voor in de wifi-vrije cabin? Het blijkt een vragenspel te zijn voor koppels en het bevat 100 kaartjes. Op elke kaart staat een vraag die de ene partner aan de andere kan stellen. De vragen zijn heel uiteenlopend en beslaan verschillende levensdomeinen.

Wil je de rest van dit artikel lezen, schrijf je dan gratis in voor mijn tips!

Heb je al een account?

Blog onderwerpen