Podcast Nr. 20 – Mehdia Sealeti over liefdevol leiderschap en hoogsensitiviteit als superpower

Beste lezer,

“Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik als zelfstandige in de IT aan de slag te gaan. Rond die periode liep mijn huwelijk spaak. Allerlei angsten kwamen bij deze kruispunten in mijn leven naar boven. Maar ik ben blij dat ik de moed vond om keuzes te maken. Ook al had ik geen zekerheid over wat er kwam in de toekomst… Als perfectioniste wilde ik altijd alles onder controle hebben, maar deze gebeurtenissen deden me beseffen dat controle een illusie is.” 

Aan het woord is Mehdia Sealeti.

Ik ontmoette haar tijdens een opleidingsdag “public speaking” en was meteen onder de indruk van de 39-jarige onderneemster met een passie voor change management, en mama van 3.

Zonder de minste angst of twijfel, zo leek het wel, nam zij ruimte in op het “podium” en vertelde ze, met 'n ongelofelijke puurheid en eerlijkheid, haar verhaal.

Niet vaak hoorde ik een spreker die zo iedereen’s aandacht wist te grijpen. Expressief. Met ’n durf om ruimte in te nemen. En vooral 100% authentiek.

Op het einde van de dag, besloot ik Mehdia aan te spreken en haar uit te nodigen als gaste voor mijn podcast. Want over haar, en het pad dat haar hier gebracht had: daar wilde ik meer over weten!

Ik vroeg haar:

Wil je de rest van dit artikel lezen, schrijf je dan gratis in voor mijn tips!

Heb je al een account?

Blog onderwerpen