Model voor één dag

Beste lezer,

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.

Misschien niet direct de openingsquote die je zou verwachten van iemand die houdt van taal? Die altijd wel minimum 5 boeken op haar nachtkastje heeft liggen? En die droomt van een eigen bibliotheek in haar huis? 

Maar toch… weet ik dat er een waarheid schuilt in deze quote. Woorden kunnen enorm krachtig zijn. Het duurt echter iets langer om de volledige betekenis er van op je in te laten werken. Een beeld? Je werpt er een seconde een blik op en boem pats, you get it…

Wel, het is net om die reden dat ik, als antwoord op de vraag “Hoe kan ik mijn blog naar the next level brengen?”, opschreef: mooier en sprekender beeldmateriaal! Foto’s die uitstralen wat voor mij The Wellness Lifestyle betekent. Die in één oogopslag de lezer’s aandacht trekken en die uitnodigen om mijn blog te lezen. Zodat ik zo hopelijk, mijn boodschap tot bij meer lezers kan brengen. 

Zo kwam het dat ik enkele weken geleden met een leuke kriebel in mijn buik wakker werd. D-Day! Vandaag was het zover… Binnen een uurtje zou de bel gaan en zou de fotografe die ik had uitgekozen voor de shoot voor mijn deur staan. Ze zou niet alleen zijn. Neen, dit werd een échte fotoshoot. Ze zou vergezeld zijn van een styliste die mijn haar en make-up zou doen en er zo voor zou zorgen dat ik straalde op elke foto. Vandaag zou ik letterlijk een dagje leven als een model, realiseerde ik me.

Wil je de rest van dit artikel lezen, schrijf je dan gratis in voor mijn tips!

Heb je al een account?

Blog onderwerpen